Deltagerne siger

Bliv deltager Deltagerne siger

Vi har samlet udtalelser fra nogle af vores tidligere deltagere, som er kommet til toppen af Kilimanjaro. 
Du kan læse, hvad de har at sige herunder.  
 

"Da jeg ansøgte om at deltage i Climb for Charity og bestige Kilimanjaro havde jeg ikke i min vildeste fantasi drømt om, hvad det ville indebære. Jeg vidste, det ville blive hårdt, og at vi skulle træne meget, men jeg vidste ikke, hvilken fantastisk rejse jeg ville blive taget med på.
Det var fedt at gå mod toppen uden nogen former for kontakt til omverdenen og snakke om alt og ingenting med sine holdkammerater. Man bliver fra dag et én stor familie, der tager hånd om hinanden og hjælper hinanden, hvis der opstår problemer. Det gode sammenhold var helt sikkert også en stor grund til, at så mange nåede toppen af Kilimanjaro.
At vågne op alene i et tomt hus hjemme i Danmark oven på sådan en oplevelse er nok noget af det mest mærkelige jeg har prøvet. I flere dage gik jeg rundt om mig selv og følte, at jeg manglede noget. Det manglende var de 37 andre deltagere på turen.
Efter at have været hjemme i et par måneder kan jeg sige min frygt for, at fællesskabet ville blive splittet, når vi kom ned fra bjerget, ikke holdt stik. Der er stadig rig mulighed for at ses og fastholde det gode fællesskab."  - Anna Sofie Elsner, deltager september '17

 

"At deltage i Climb for Charitys indsamling til Børneulykkesfonden er på listen over det mest meningsfulde jeg har gjort i mit liv!
At blive valgt ud til at bestige Kilimanjaro i september 2017 blev et vigtigt vendepunkt i mit personlige og professionelle liv, da det blev punktummet for en tid med stress og usikkerhed.
Det at blive "Ambassadør" og indsamler for Børneulykkesfonden og dens vigtige arbejde med at sikre aktive og glade børn, selv når de er syge og indlagte, skabte et nyt fokus for mig. Jeg har selv børn, og kender til Fondens vigtige arbejde. Og at vise mine børn og ikke mindst mig selv, at et aktivt liv med mål, formål og gode venner, altid vil være essentielle værdier i vores liv -både som børn, og som voksen.

Så grib chancen! Prøv kræfter med bjerget! Og støt et virkelig godt formål! Jeg gjorde gerne det hele igen❤️
" 
-Christina Nordstrand Tingleff, deltager september '17