Climb for Charity
Fællesskabet

Om Climb for Charity Fællesskabet

HVAD ER FÆLLESSKABET?

Climb for Charity Fællesskabet består af tidligere eller nuværende deltagere i Climb fra Charity. Med Fællesskabet er det muligt at vedligeholde kontakten til netværket samt være med til at til søsætte spændende, sjove, skæve og inspirerende projekter, der kan generere penge til Børneulykkesfonden og Legeheltene. Fællesskabet er en god mulighed for fremover at styrke de stærke relationer, der er opstået i forbindelse med Climb for Charity, og samtidig bane vejen for nye samarbejder på tværs af de forskellige faggrupper.

DET STARTER, HVOR DET STOPPER

De, der har været en del af Climb for Charity, har alle valgt at tilsidesætte tid i deres hverdag forud for turen. Det fylder pludselig meget, at man nu træner regelmæssigt og forbereder sig. Man bliver inviteret til alverdens skønne arrangementer, og fællesskabet begynder her sin indledende fase. Man knytter bånd, skaber relationer og finder venner for livet.

Det hele kulminerer med selve turen, der er klimaks for den forudgående træning, og for de fleste fornemmer man en let følelse af tomhed og vakuum, når det hele pludselig stopper – næsten som en ballon, der springer itu.


Derfor er initiativet omkring Fællesskabet blevet til. Et netværk for dem som vil fortsætte med at bygge relationer, skabe forbindelser, pleje venskaber og relationer på kryds og tværs. Samt ikke at forglemme: yde en hjælp til 
Børneulykkesfonden, alt imens Fællesskabet sigter mod nye mål.
Disse mål defineres ved netværksmøderne og bliver derefter nogle af de kommende udfordringer, som Fællesskabet vil forsøge at føre ud i livet.
  

Besøg Fællesskabets hjemmeside her