Højdemetersponsor

Indsamling Højdemetersponsor

De modige og viljestærke deltagere i Climb for Charity ønsker at samle så mange midler ind til Børneulykkesfonden og Legeheltene som muligt, og det kan du hjælpe dem med ved at blive deres helt personlige Højdemetersponsor!

Som Højdemetersponsor vælger du én eller flere deltagere, som du vil støtte i deres kamp om at nå toppen. Dernæst vælger du et beløb, som doneres for hver besteget højdemeter.

Det er en stor udfordring, som Climb for Charity-deltagerne har påtaget sig. Derfor kan du som Højdemetersponsor være en stærk drivkraft for deltagerne i deres vej til toppen! Beløbet, du kan støtte med, kan være op til 2 kr. pr. højdemeter, og ned til 5 øre pr. højdemeter. Støtter du med 5 øre svarer det til et beløb på 295 kr., hvis deltageren f.eks. når toppen af Kilimanjaro og 209 kr. hvis det er toppen af Toubkal.

Selv med et lille beløb pr. højdemeter kan du være med til at gøre en forskel for både deltagerne og Børneulykkesfonden. Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde g initiativet Legeheltene. Højdemetersponsoratet vil blive trukket automatisk eller kan betales via opkrævning eller MobilePay, når deltagerne har nået toppen.

Se højdemetersponsorerne her

Bemærk: Vi gør opmærksom på, at man i forbindelse med en donation til Børneulykkesfonden kan få fradrag for 15.900 kr. af det samlede sponsorat. Dette er i overensstemmelse med satserne fra SKAT i året 2018.

Fordele

Platin

Guld

Sølv

Bronze

Tin

Diplom

kr. pr. højdemeter nået (max. 5895 m.) kr. 2.00 kr. 1.00 kr. 0.50 kr. 0.30 kr. 0.20 kr. 0.10
kr. i fast sponsorbidrag kr. 11,790.00 kr. 5,895.00 kr. 2,947.50 kr. 1,768.50 kr. 1,179.00 kr. 589.50
Sponsordiplom
Logo på Climb for Charity Website  
Støttebanner til brug på eget website    
Mulighed for at downloade Årets Climb for Charity film      
Logo på fælles flag der skal med på toppen        
Logo på Børneulykkesfondens website