Kids Walk

Kids Walk

CLIMB FOR CHARITY – KIDS WALK

I 2016 blev Kids Walk afholdt for første gang. Kids Walk er et børnearrangementet, hvor de mindste er med til at gøre en forskel. Kids Walk afholdes som en del af Climb for Charity og handler om, at børn i institutioner i alderen 3-6 år skal ud og gå for en god sag. Ved at gå samler børnene nemlig ind til Børneulykkesfondens arbejde med at forebygge børneulykker. På gåturen laver børnene nogle forskellige aktiviteter, som blandt andet er med til at styrke børnenes motoriske evner, og som lærer børnene om glæden ved at hjælpe andre.

Kids Walk afholdes igen i år i forbindelse med Climb for Charity – Tour Kilimanjaro. Årets Kids Walk afholdes d. 6.-10. november 2017 (uge 45).

Om Kids Walk

Kids Walk er målrettet institutioner og går ud på, at børn går et valgfrit antal kilometer for at indsamle penge til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde. Gåturen gøres underholdende og spændende med forskellige aktiviteter. Eksempelvis skal børnene gå baglæns, hoppe, hinke m.m. Børnene vil uden tvivl nyde at få frisk luft, bevæge sig og gøre en god gerning for andre. Turen skal inspirere børnene til at gå mere i hverdagen, både i og uden for skolen og institutionen, så børnenes motorik stimuleres så meget som muligt.

Inden turen laver alle børn en aftale med deres familie, venner, naboer eller lignende om, at de donerer et valgfrit beløb pr. kilometer, barnet går. Det kan eksempelvis være 5 kr. pr. kilometer. Ved målstregen laves en registreringspost for hver klasse, hvor forældre eller lærere noterer antal omgange eller kilometer, hvert enkelt barn har gået. Efter Kids Walk tælles barnets antal omgange eller kilometer sammen og noteres på barnets sponsorseddel, hvorefter man regner sammen, hvor meget de anførte sponsorer skal bidrage med.

Pengene overføres herefter elektronisk direkte til Børneulykkesfonden her. Sidste frist for indbetaling af pengene er d. 10. december 2017. Alle indsamlede midler fra Kids Walk går ubeskåret til Børneulykkesfondens arbejde for øget sikkerhed og færre børneulykker. Børneulykkesfonden støtter desuden institutioner, skoler og private gennem kampagner og læringsmaterialer, der alle har til formål at forebygge ulykker i børnehøjde.

Vind et besøg af Joey Moe

Alle de deltagende institutioner/skoler deltager i lodtrækningen om et besøg af Joey Moe. Joey Moe er ambassadør for Climb for Charity – Kids Walk og støtter op om projektet, fordi han godt kan lide idéen om, at børn lærer at hjælpe andre børn, men også at børn kommer ud og bevæger sig. Læs mere om konkurrencereglerne for lodtrækningen her.

"Som far ligger børns helbred og tryghed mig stærkt på sinde. Derfor vil jeg gerne gøre, hvad jeg kan for at skabe opmærksomhed og støtte op om denne gode sag. Fremtiden ligger hos

børnene."- Joey Moe

Vind en førstehjælpskasse fra SOS Dansk Autohjælp
Alle deltagende skoler og institutioner er desuden med i lodtrækningen om 30 førstehjælpskasser fra SOS Dansk Autohjælp. Førstehjælpskasserne er genopfyldte overskudskasser, som nu doneres til et godt formål.

 ”SOS Dansk Autohjælp er ejet af SOS International, som hjælper nordiske rejsende og bilister, og som støtter op om Børneulykkesfondens vigtige arbejde med at skabe sikre rammer for børn i trafikken,” siger Jan Bøjstrup Christensen, adm. direktør, SOS Dansk Autohjælp.

Gratis tilmelding
Når institutionen/skolen har tilmeldt sig Kids Walk, vil de modtage en pakke, som indeholder yderligere informationer om Kids Walk samt inspiration til sjove aktiviteter, der kan laves under gåturen. Derudover indeholder pakken forældrefoldere, som deles ud til børnenes forældre, så de er indforstået med konceptet. Pakken vil endvidere indeholde reflekser til alle børn samt diplomer, som alle børnene modtager, når de har gennemført Kids Walk 2017.

Tilmeld din skole/institution her.

Tilmelding til Kids Walk skal ske senest d. 27. oktober 2017. Kids Walk er gratis for institutioner og skoler at deltage i.

Kontakt:

Henriette Madsen

Generalsekretær Børneulykkesfonden

Mail: hm@borneulykkesfonden.dk

Telefon: 30 37 77 22