Ture

Kids Walk Ture

Kids Walk 2017

Vi gentager succesen og opfordrer landets skoler og institutioner til at deltage i dette års Kids Walk, der forventes at blive skudt i gang i november 2017. Med deltagelse i Kids Walk vil børn lære at gå sikkert til og fra skole/institution, få oplevelsen af at hjælpe andre og ikke mindst deltage i lodtrækningen om at få besøg af musikeren Joey Moe, der er ambassadør i Børneulykkesfonden herunder initiativet Kids Walk.

Hvis dette lyder som noget for din skole/institution, kan du læse mere om tilmelding her. Derudover kan du læse mere om konkurrencereglerne her.

Vinderen offentliggøres d. 24. november 2017

Den klasse eller institution, der vinder konkurrencen, får direkte besked. Dette vil efterfølgende blive offentliggjort på her på siden og www.børneulykkesfonden.dk samt Børneulykkesfondens og Climb for Charitys Facebook-side.

Besøgsdagen aftales mellem Joey Moe og vinderinstitutionen eller vinderskoleklassen.

Hvis Børneulykkesfonden i forbindelse med kåring af hovedpræmien ikke kan få kontakt til institutionen eller institutionslederen ud fra de opgivne kontaktinformationer, forbeholder Børneulykkesfonden sig retten til at trække en anden vinder.

Kids Walk 2016

I maj 2016 blev den første omgang af Kids Walk skudt i gang. Til Kids Walk 2016 deltog 26 skoler/institutioner landet over, som alle samlede midler ind til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde.

I forbindelse med Kids Walk blev der afholdt en konkurrence, hvor den vindende institution/skoleklasse vandt et eksklusivt besøg af Joey Moe, der er ambassadør for Børneulykkesfonden herunder Kids Walk.

De heldige vindere af et besøg af Joey Moe blev 1.a fra Mosedeskolen i Greve.