Om Climb for Charity

Om Climb for Charity

Climb for Charity er et velgørenhedsinitiativ, som kombinerer træning, eventyrlyst og fællesskab med at gøre en forskel. Flere gange årligt bestiger en række deltagere nogle af klodens høje tinder for at indsamle midler til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene. Legeheltene skaber aktiv leg og bevægelse for de 60.000 børn mellem 1-14 år, som årligt indlægges i Danmark, for at forebygge inaktivitet og give et frirum fra sygdommen. At bestige et bjerg kræver træning, viljestyrke og fællesskab – og det samme kræver det, når familier til et indlagt barn skal få hverdagen til at fungere.

Climb for Charity har eksisteret siden 2015. Siden da har deltagerne sat kurs mod toppen af både Mont Blanc og Kilimanjaro, og hele tiden udvides initiativet med nye udfordringer. Deltagerne gennemgår et målrettet træningsforløb, og sammen trodser de iltfattig luft, stejle tinder og store gletsjere til fordel for den gode sag.

Med på Climb for Charity-turene har været en række kendte personer, højt profilerede erhvervsfolk og andre danskere. Bl.a. har sanger Joey Moe, TV-vært Cecilie Hother, tidl. håndboldspiller Rikke Hørlykke, TV- og radiovært Peter Falktoft og tidl. borgmester Pia Allerslev deltaget. 

Find de aktuelle ture med Climb for Charity i menupunktet "destinationer" ovenfor.