Højdemetersponsor

Typer af sponsorater Højdemetersponsor

De modige og viljestærke deltagere i Climb for Charity ønsker at samle så mange midler ind til Børneulykkesfonden som muligt, og det kan du hjælpe dem med ved at blive deres helt personlige Højdemetersponsor!

Som Højdemetersponsor vælger du én eller flere deltagere, som du vil støtte i deres kamp om at nå toppen. Dernæst vælger du et beløb, som doneres for hver besteget højdemeter.

Det er en stor udfordring, som Climb for Charity-deltagerne har påtaget sig. Derfor kan du som Højdemetersponsor være en stærk drivkraft for deltagerne i deres vej til toppen! Beløbet, du kan støtte med, kan være op til 2 kr. pr. højdemeter, og ned til 5 øre pr. højdemeter. Støtter du med 5 øre svarer det til et beløb på 295 kr., hvis deltageren når toppen af Kilimanjaro.

Selv med et lille beløb pr. højdemeter kan du være med til at gøre en forskel for både deltagerne og Børneulykkesfonden. Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde. Højdemetersponsoratet vil blive opkrævet eller kan betales via MobilePay, når deltagerne har nået toppen.

Tak for din støtte og interesse.

Se højdemetersponsorerne her

Bemærk: Vi gør opmærksom på, at man i forbindelse med en donation til Børneulykkesfonden kan få fradrag for 15.600 kr. af det samlede sponsorat. Dette er i overensstemmelse med satserne fra SKAT i året 2017.