Højdemetersponsor

Typer af sponsorater Højdemetersponsor

Deltagerne i Climb for Charity ønsker at samle så mange midler ind til Børneulykkesfonden og Legeheltene som muligt, og det kan du hjælpe dem med ved at blive deres personlige Højdemetersponsor!

Som Højdemetersponsor vælger du én eller flere deltagere, som du vil støtte i deres kamp om at nå toppen. Dernæst vælger du et beløb, som doneres for hver besteget højdemeter.

Det er en stor udfordring, som Climb for Charity-deltagerne har påtaget sig. Derfor kan du som Højdemetersponsor være en stærk drivkraft for deltagerne i deres vej til toppen, og selv med et lille beløb per højdemeter kan du være med til at gøre en forskel for både deltagerne og Børneulykkesfonden.

Du vil blive bedt om at indtaste kortoplysninger ved oprettelse. Beløbet ’reserveres’, og højdemetersponsoratet trækkes automatisk, når den pågældende tur er slut. Hvis det ønskes, er der mulighed for at få tilsendt en opkrævning eller betale med MobilePay i stedet, når turen er afsluttet.

Overskuddet går ubeskåret til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde og initiativet Legeheltene.

Tak for din støtte og interesse.

Se højdemetersponsorerne her

Bemærk: Vi gør opmærksom på, at man i forbindelse med en donation til Børneulykkesfonden kan få fradrag for 15.600 kr. af det samlede sponsorat. Dette er i overensstemmelse med satserne fra SKAT i året 2017.