Kilimanjaro banner

Kilimanjaro September 2017

Kunne du godt tænke dig at få den ultimativt vildeste oplevelse i dit liv? En oplevelse, hvor du befinder dig i de mest fantastiske omgivelser, vil møde nye mennesker og etablere nye venskaber, blive udfordret til det yderste og samtidig overskride dine egne grænser for at sætte nogle nye? Alt imens du gør en forskel for børns sikkerhed i Danmark? Så er Climb for Charity helt sikkert noget for dig!

I år går turen til Kilimanjaro, der med sine 5895 meter er Afrikas højeste bjerg. Turen skydes i gang 13. september 2017, hvor du for alvor vil blive udfordret og finde helt nye sider af dig selv. Du skal nemlig bestige Kilimanjaro via den populære Marangu-rute, der også er kendt som Coca Cola-ruten. Ruten er kendt for sin smukke natur og tropiske omgivelser. Samtidig er det med denne rute muligt at overnatte i hytter, hvorfor turen forekommer mere komfortabel.

Hele turen varer 10 dage, hvoraf det tager 6 dage at bestige Kilimanjaro. Turens 10 dage bliver uden tvivl den vildeste oplevelse i dit liv!