Kilimanjaro banner

Kilimanjaro September 2017 Ambassadører

 

Pia Allerslev

Børne- og Ungdomsborgmester i København

 

Ditte Ylva Olsen

Dansk Skuespillerinde

 

JoJo

Dansk radiovært i Radio NOVA

 

I januar deltog jeg sammen med 13 andre deltagere i Climb for Charity's tur op ad Kilimanjaro. Som ambassadør for Børneulykkesfonden var det helt naturligt for mig at sige ja til at deltage ... (til trods for min bekymring over min højdeskræk). At kunne være med til at samle penge ind til et godt formål, og samtidig give sig selv en udfordring af de helt særlige, var for mig afgørende for min deltagelse.

Under hele forløbet var der fokus på træning, sammenhold og gode aktiviteter til at ryste holdet sammen. Samtidig blev der brugt masser af energi på at samle sponsorer og støtte til holdet og Børneulykkesfonden. 
Man føler sig i trygge hænder under hele forløbet med den erfarne holdkaptajn Henrik Uth fra Climb for Charity og de engagerede folk i Børneulykkesfonden.

Selvom min deltagelse i Climb for Charity var hårdt arbejde med masser af træning op til turen, og selve turen op ad Kilimanjaro var det hårdeste, jeg nogensinde har udsat mig selv for, vil jeg til hver en tid anbefale alle til at tage med. Både for den gode sags skyld, men også for at udfordre sine egne grænser.

- Pia Allerslev, deltog i januar 2017