Climb for Charity
Mt. Kinabalu

Mt. Kinabalu januar 2019

Kunne du godt tænke dig at få en vild oplevelse? En oplevelse, hvor du befinder dig i de mest fantastiske omgivelser, vil møde nye mennesker og etablere nye venskaber, blive udfordret og samtidig overskride dine egne grænser for at sætte nogle nye? Alt imens du gør en forskel for børns sikkerhed i Danmark? Så er Climb for Charity helt sikkert noget for dig!

I januar 2019 går turen for første gang til Mt. Kinabalu, der med sine 4095 meter er Sydøstasiens højeste bjerg. Turen forventes at blive skudt i gang 17. januar 2019, hvor du vil blive udfordret og finde helt nye sider af dig selv. Du skal nemlig bestige Mt. Kinabalu på 2 dage.

I forbindelse med turen vil der ligeledes være et besøg på en lokal Orangutang rehabiliteringscenter, hvor deltagerne vil få et indblik i arbejdet med det kritisk truede dyr.

Som afslutning på turen tager vi til Sandakan, hvor vi slapper af og samler kræfter inden turen går tilbage til Danmark.

Hele turen varer 13 dage, hvoraf det tager 2 dage at bestige Mt. Kinabalu. Turens 13 dage bliver uden tvivl en spændende og hård oplevelse! Der vil være afgang 17. januar, og hjemrejse d. 28. januar.

OBS! Der er lukket for tilmelding til turen.