Deltagerne siger

Bliv deltager Deltagerne siger

Her kan du læse hvad nogle af de tidligere deltagere i Climb for Charity siger om deres oplevelser. 

Det mest meningsfulde, jeg har gjort i mit liv

"At deltage i Climb for Charitys indsamling til Børneulykkesfonden er på listen over det mest meningsfulde jeg har gjort i mit liv!
At blive valgt ud til at bestige Kilimanjaro i september 2017 blev et vigtigt vendepunkt i mit personlige og professionelle liv, da det blev punktummet for en tid med stress og usikkerhed.
Det at blive "Ambassadør" og indsamler for Børneulykkesfonden og dens vigtige arbejde med at sikre aktive og glade børn, selv når de er syge og indlagte, skabte et nyt fokus for mig. Jeg har selv børn, og kender til Fondens vigtige arbejde. Og at vise mine børn og ikke mindst mig selv, at et aktivt liv med mål, formål og gode venner, altid vil være essentielle værdier i vores liv -både som børn, og som voksen. 
Så grib chancen! Prøv kræfter med bjerget! Og støt et virkelig godt formål! Jeg gjorde gerne det hele igen❤️" -Christina Nordstrand Tingleff, deltager september '17

Det har givet mig tro på, at det at gøre en forskel nytter

Hvis man skal retfærdiggøre noget der giver mere mening end noget andet. Så tror jeg at det meget godt beskriver mit møde med Børneulykkesfonden. Jeg faldt helt og aldeles for konceptet da jeg mødte det aller første gang. Det tog mig kun få sekunder, at træffe en beslutning omkring deltagelse på en Kilimanjaro ekspedition i september 2017. Siden da er alting blevet forandret. Det at stå på toppen af Kilimanjaro sammen med alle de andre i min ny bjergfamilie – det er en helt ubeskrivelig fornemmelse og oplevelse. Det har givet mig så meget mere tro på det at gøre en forskel for andre virkelig nytter noget. At se den velvillighed fra venner, familie samt erhvervsrelationer til at hjælpe er totalt overvældende. At rejse penge til Børneulykkesfonden igennem Climb for Charity er måske den mest optimale løsning jeg nogensinde har prøvet. Du bliver selv udfordret, du finder nye venner, du bli’r en del af et kæmpestort netværk og sidst men ikke mindst så gør du en kæmpe forskel for alle de børn du får samlet penge ind til. Hvis du vil gøre en forskel – ikke bare for dig selv men også for andre – så er Climb for Charity helt klart noget jeg vil anbefale dig som et nyt koncept, der vil ændre dig for altid. - Jesper Palm Lundorf, deltager september '17

Man bliver som én stor familie, der tager hånd om hinanden

"Da jeg ansøgte om at deltage i Climb for Charity og bestige Kilimanjaro havde jeg ikke i min vildeste fantasi drømt om, hvad det ville indebære. Jeg vidste, det ville blive hårdt, og at vi skulle træne meget, men jeg vidste ikke, hvilken fantastisk rejse jeg ville blive taget med på. Det var fedt at gå mod toppen uden nogen former for kontakt til omverdenen og snakke om alt og ingenting med sine holdkammerater. Man bliver fra dag et én stor familie, der tager hånd om hinanden og hjælper hinanden, hvis der opstår problemer. Det gode sammenhold var helt sikkert også en stor grund til, at så mange nåede toppen af Kilimanjaro.
At vågne op alene i et tomt hus hjemme i Danmark oven på sådan en oplevelse er nok noget af det mest mærkelige jeg har prøvet. I flere dage gik jeg rundt om mig selv og følte, at jeg manglede noget. Det manglende var de 37 andre deltagere på turen.
Efter at have været hjemme i et par måneder kan jeg sige min frygt for, at fællesskabet ville blive splittet, når vi kom ned fra bjerget, ikke holdt stik. Der er stadig rig mulighed for at ses og fastholde det gode fællesskab."  - Anna Sofie Elsner, deltager september '17