Toubkal nyt

Atlasbjergene august 2020 Turen

Kunne du godt tænke dig at få en vild oplevelse? En oplevelse, hvor du befinder dig i de mest fantastiske omgivelser, vil møde nye mennesker og etablere nye venskaber, blive udfordret og samtidig overskride dine egne grænser for at sætte nogle nye? Alt imens du gør en forskel for børns sikkerhed i Danmark? Så er Climb for Charity helt sikkert noget for dig!

I august 2020 går turen for femte gang til Mt. Toubkal, der med sine 4.167 meter er Nordafrikas højeste bjerg. Turen forventes at blive skudt i gang den 12. august 2020, hvor du vil blive udfordret og finde helt nye sider af dig selv. Du skal nemlig bestige Mt. Toubkal (4.167 m) OG Mt. Ouanoukrim (4.089 m) på tre dage.

I forbindelse med turen vil der ligeledes være et besøg på en lokal barselsklinik, hvor deltagerne vil få et indblik i deres hverdag, samt dele ud af medbragt legetøj og tøj til mødre og børn.

Som afslutning på turen tager vi til Marrakech, hvor vi oplever byen inden turen går tilbage til Danmark.

Hele turen varer seks dage, hvoraf det tager tre dage at bestige Mt. Toubkal og Mt. Ouanoukrim. Turen bliver uden tvivl en spændende og hård oplevelse!

Afgang er den 12. august om aftenen fra København og hjemkomst den 18. august tidlig morgen.

Lyder det som noget for dig? Så send os en ansøgning her.