Toubkal nyt

Atlasbjergene februar 2020 Turen

Kunne du godt tænke dig at få en vild oplevelse? En oplevelse, hvor du befinder dig i de mest fantastiske omgivelser, vil møde nye mennesker og etablere nye venskaber, blive udfordret og samtidig overskride dine egne grænser for at sætte nogle nye? Alt imens du gør en forskel for børns sikkerhed i Danmark? Så er Climb for Charity helt sikkert noget for dig!

I februar 2020 går turen for fjerde gang til Mt. Toubkal, der med sine 4.167 meter er Nordafrikas højeste bjerg. Turen bliver skudt i gang d. 30 januar 2020, hvor du vil blive udfordret og finde helt nye sider af dig selv. Du skal nemlig bestige Mt. Toubkal (4.167 m) OG Mt. Ouanoukrim (4.089 m) på tre dage.

I forbindelse med turen vil der ligeledes være et besøg på en lokal barselsklinik, hvor deltagerne vil få et indblik i deres hverdag, samt dele ud af medbragt legetøj og tøj til mødre og børn.

Som afslutning på turen tager vi til Marrakech, hvor vi oplever byen inden turen går tilbage til Danmark.

Turen vil blive skudt i gang d. 30 januar 2020. Hele turen varer seks dage, hvoraf det tager tre dage at bestige Mt. Toubkal og Mt. Ouanoukrim. Vi lander i København igen d. 5. februar om eftermiddagen. Turen bliver uden tvivl en spændende og hård oplevelse!

Lyder det som noget for dig? Så send os en ansøgning her.