Elbrus

Elbrus 2020 Turen

Kom med og bestig Europas højeste bjerg!

Kunne du godt tænke dig at få den ultimativt vildeste oplevelse i dit liv? En oplevelse, hvor du befinder dig i de mest fantastiske omgivelser, vil møde nye mennesker og etablere nye venskaber, blive udfordret til det yderste og samtidig overskride dine egne grænser for at sætte nye? Alt imens du gør en forskel for børns sikkerhed i Danmark? Så er Climb for Charity helt sikkert noget for dig!

I juli 2020 går turen for anden gang til Mt. Elbrus nær grænsen til Georgien, der med sine 5.642 meter er det højeste bjerg i Europa. Turen skydes i gang d. 4. juli 2020, hvor du for alvor vil blive udfordret og finde helt nye sider af dig selv. Turen op ad bjerget – som egentlig er en udslukt vulkan – byder på en storslået udsigt, vandring på gletsjere, let klatring med rebsikring og overnatninger i telte.

Vi bestiger Mt. Elbrus fra sydsiden, som er den mest populære rute. Dette er en hård og teknisk udfordrende tur med lange dage og stejle stigninger. Derfor forudsætter denne tur, at du har tidligere erfaring fra bjerge som fx Kilimanjaro eller Atlasbjergene.

Hele turen varer 9 dage, hvoraf det tager 7 dage at bestige Mt. Elbrus. Turens 9 dage bliver uden tvivl en af de vildeste oplevelser i dit liv!

Vi tager afsted mod Rusland d. 4 juli, og er tilbage i København 12. juli ved middagstid. 

Lyder det som noget for dig? Så send os en ansøgning her. Der er begrænset antal pladser, så skynd dig!