Himalaya marts 2021

Kunne du godt tænke dig at få den vildeste oplevelse? En oplevelse, hvor du befinder dig i de mest fantastiske omgivelser, vil møde nye mennesker og etablere nye venskaber, blive udfordret til det yderste og samtidig overskride dine egne grænser for at sætte nogle nye? Alt imens du gør en forskel for børns sikkerhed i Danmark? Så er Climb for Charity helt sikkert noget for dig!

I marts 2021 går turen for første gang til Himalaya og Tsergo Ri toppen i Langtang dalen på 4.985 højdemeter.
Turen forventes at blive skudt i gang medio marts 2021, hvor du vil blive udfordret og finde helt nye sider af dig selv . Du skal nemlig bestige Tsergo Ri toppen med rute gennem den skjulte Langtang-dal til det høje Himalaya på grænsen til Tibet - en overset perle!

Du vil opleve det klassiske Himalaya i storslåede landskaber uden at behøve at vandre i 2-3 uger. På denne utrolige rute i Langtang, oplever du frodige floddale, yakoksens land og det høje Himalaya, men også afsidesliggende landsbyer, der sjældent ser turister i forhold til hoveddalen.

Du vil oplev den smukke Himalaya-dal som byder på skønne skovstrækninger, klassisk Himalaya sæterland, små fine bygder og de helt store bjergudsigter på grænsen til Tibet.

Hele turen varer 11 dage, hvoraf det tager 6 dage at bestige Tsergo Ri. Turens 11 dage bliver uden tvivl en af de vildeste oplevelser i dit liv! Der vil være afgang fra København den 11. marts 2021.

Lyder det som noget for dig? Så send os en ansøgning her.