Kilimanjaro banner

Kilimanjaro Januar 2019

Kunne du godt tænke dig at få den ultimativt vildeste oplevelse i dit liv? En oplevelse, hvor du befinder dig i de mest fantastiske omgivelser, vil møde nye mennesker og etablere nye venskaber, blive udfordret til det yderste og samtidig overskride dine egne grænser for at sætte nogle nye? Alt imens du gør en forskel for børns sikkerhed i Danmark? Så er Climb for Charity helt sikkert noget for dig!

I januar 2019 går turen for femte gang til Kilimanjaro, der med sine 5895 meter er Afrikas højeste bjerg. Turen skydes i gang d. 13 januar 2019, hvor du for alvor vil blive udfordret og finde helt nye sider af dig selv. Du skal nemlig bestige Kilimanjaro via den populære Marangu-rute, der også er kendt som Coca Cola-ruten. Ruten er kendt for sin smukke natur og tropiske omgivelser. Samtidig er det med denne rute muligt at overnatte i hytter, hvorfor turen forekommer mere komfortabel.

I forbindelse med turen vil der ligeledes være et besøg på et Afrikansk børnehjem i byen Moshi, hvor deltagerne vil få et indblik i børnenes hverdag, samt dele ud af medbragt læringsmateriale fra Børneulykkesfonden.

Hele turen varer 10 dage, hvoraf det tager 6 dage at bestige Kilimanjaro. Turens 10 dage bliver uden tvivl en af de vildeste oplevelser i dit liv! Der vil være afgang 13. januar, og hjemkomst d. 23. januar tidlig morgen. Såfremt man skal til Zanzibar, er man hjemme den 26. januar.

Der vil igen til januar være mulighed for tilkøb af tur til Zanzibar.

Skal du med? Send din ansøgning her