Mt. Kinabalu

Mt. Kinabalu oktober 2020 Turen

Drømmer du om at bestige stejle bjergtinder, se vilde dyr, kødædende planter og tilberede din egen mad i junglen – samtidig med, at du samler ind til et godt formål? Så er Climb for Charity noget for dig!

Den 1. oktober 2020 går turen for anden gang til Borneo, hvor eventyr, fysiske og psykiske udfordringer og livslange venskaber venter deltagerne i Climb for Charity. Denne gang skal deltagerne ud på øens hårdeste trek, og på blot tre dage bestige det 2.642 meter høje Mt. Trusmadi og dens 2 søstertoppe, og derefter 4.095 meter høje Mt. Kinabalu, der er Sydøstasiens højeste bjerg. Det bliver uden tvivl en vild oplevelse, både hvad angår de fysiske strabadser og omgivelserne.

En stor del af turen kommer nemlig til at foregå i Borneos tætte jungle – regnskoven. Den tropiske regnskov udgør kun fem procent af jordklodens samlede landareal, men her lever over 50 procent af alle dyrearter i hele verden. Så på dén måde kan man sammenligne Borneos regnskov med Manhattan: her bor mange, og de bor tæt!

I junglen lever også andre aber som fx makak- og næseaber og sølvlanguren, der kan kendes på sin smukke, sølvfarvede pels. På listen over dyr, deltagerne kan møde, er desuden hundredvis af forskellige frøer – nogle af dem giftige – flagermus, varaner og ikke mindst de flotte næsehornsfugle med de store, farverige næb, mens de om natten kan opleve fiskeugler og leopardkatte.

Turen varer 13 dage i alt, og som afslutning på turen tager vi til den malaysiske by Kota Kinabalu, hvor vi slapper af og samler kræfter, inden turen går tilbage til Danmark. Der vil være afgang 1. oktober, og hjemrejse d. 12. oktober med ankomst den 13. oktober.

Lyder det som noget for dig? Tilmeld dig her!